Massage Workshop

In deze ontspannen, maar interactieve Massage Workshop bij iemand thuis of op een mooie locatie, leer je elkaar op een hele nieuwe manier kennen. Je hebt echt even tijd en aandacht voor elkaar.

 

Je leert een heerlijke massage geven van een half uur. Je oefent op elkaar, dus je ervaart ook zelf direct het effect dat massage heeft op lichaam en geest.

 

De workshop is gericht op het direct kunnen toepassen van massage, gewoon thuis. Geen ingewikkeld of zweverig gedoe, geen ingewikkelde anatomie, maar gewoon lekker zelf aan de slag.

 

Er zijn diverse vormen van massage mogelijk, van een ontspannende rugmassage op een massagetafel tot handmassage of Indiase hoofdmassage op een stoel met kleding aan. Wie maak jij gelukkig met jouw nieuwe vaardigheden?

Prijzen

Massage Workshop

 

Workshop van 2 uur (4-10 personen) 195 euro 

Workshop van 3 uur (4-10 personen) 245 euro

 

Prijzen zijn inclusief BTW en alle benodigdheden. Geen reiskosten binnen een straal van 20 km rondom Heemskerk (dus gratis in Haarlem, Alkmaar, Zaandam en alles daartussen). Daarbuiten reken ik vanaf 20 km € 0,25 per extra km. Exclusief eventuele parkeerkosten.

 

Grotere groepen op aanvraag, ik kom dan met meerdere masseurs.