Individuele massage

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Even helemaal niets moeten. Niemand die iets van je vraagt of verlangt. Heb jij ook behoefte aan nieuwe energie? Laad jezelf op met een heerlijke ontspannende massage! Ik heb elke week tijd voor individuele afspraken op dinsdag en woensdag avond. Je kunt naar mijn praktijk aan huis komen in Heemskerk of ik kom bij jou thuis.

Prijzen

Individuele Massages

 

Mogelijk op dinsdagavond en woensdagavond om 20.00 uur.

 

Massage in mijn praktijk aan huis in Heemskerk: 

Massage sessie van 75 minuten voor 50 euro: inclusief intakegesprek, verwarmend voetenbad en voetmassage, ontspanningsmassage van 60 minuten naar keuze en een goed gevulde goodiebag.

 

Massage bij jou thuis of op locatie: 

Massage sessie van 75 minuten voor 65 euro: inclusief intakegesprek, verwarmend voetenbad en voetmassage, ontspanningsmassage van 60 minuten naar keuze en een goed gevulde goodiebag.

 

Voor de massages aan huis reken ik geen reiskosten of reistijd binnen een straal van 20 km rondom Heemskerk (dus gratis in Haarlem, Alkmaar, Zaandam en alles daartussen). Daarbuiten reken ik vanaf 20 km € 0,25 per extra km. Exclusief eventuele parkeerkosten.

 

 

NIEUW!

Heb jij nog nooit een massage (bij mij) gehad en ben je nieuwsgierig of het iets voor jou is? Maak op een eenvoudige en laagdrempelige manier kennis met massage en ontdek de vele voordelen met dit unieke Massage Try-out Pakket!

 

Massage Try-out Pakket in mijn praktijk aan huis in Heemskerk: 

Massage sessie voor slechts 25 euro: inclusief uitgebreide intake en uitleg over diverse vormen van massage, ontspanningsmassage van 30 minuten op een massagetafel of massagestoel en een goed gevulde goodiebag. (Alleen te boeken als het je eerste reservering bij mij is)

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle benodigdheden.